Home Forretter Deviled Eggs

Deviled Eggs

Deviled Eggs

Deviled Eggs er næsten selvskrevet når der skal serveres påskefrokost. Jeg forbinder dem i hvert fald med påske, selv om de så absolut også sagtens kan serveres på alle andre gode tider af året. De er virkelig nemme at lave, og så er der altså noget hyggeligt lidt retro agtigt over dem.

Deviled Eggs

Jeg har lavet to forskellige slags – én let syrlig variant med revet citronskal og stenbiderrogn, og en anden med en lidt kraftigere smag der indeholder bl.a. dijon sennep, paprika og kapers. Begge varianter er ret traditionelle, og de smager begge skønt. Hvis det ikke lige er sæson for frisk stenbiderrogn kan man selvfølgelig bare bruge en hvilken som helst type på glas.

Du kan se alle påskeopskrifter på Hverdagsro.dk lige her.

♡ 1000 tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk i dag ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN

Deviled Eggs

2 forskellige varianter

Samlet tid 15 minutter
Antal 3 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • 6 æg
 • 3-4 spsk let mayonnaise

Desuden til version 1:

 • 0,5 tsk dijonsennep
 • 0,25 tsk paprika
 • salt, peber
 • 1 spsk kapers

Desuden til version 2:

 • 0,5 tsk revet citronskal (øko)
 • salt, peber
 • frisk persille
 • stenbiderrogn

Sådan gør du

 1. Kog æggene så de er hårdkogte (ca. 10 minutter). Lad dem blive kolde.

 2. Skær dem over på langs, og fjern forsigtigt blommen. Alt blommen fyldes over i et blenderglas.

 3. Bland mayonnaisen med blommerne, og blend (gøres lettest med en stavblender. Del massen i 2 lige store dele.

 4. Del 1: bland med dijonsennep og paprika, og smag til med salt og peber. Fyld i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt det i 5-6 halve æg. Pynt med kapers der først lige er afdryppet på et stykke køkkenrulle.

 5. Del 2: bland med fintrevet citronskal, lidt finthakket persille, og smag til med salt og peber. Fyld det i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt det i de resterende 5-6 halve æg. Pynt med stenbiderrogn og en lille kvist persille.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering