Home Om Velkommen til Hverdagsro.dk

Velkommen til Hverdagsro.dk

Velkommen til Hverdagsro.dk – stedet for dig der interesserer dig for strik og madlavning. Tak fordi du har lyst til at se med!

Jeg hedder Tina, og jeg er mor til Frederikke på 19 og Niels på 14. Jeg er gift med Keld, og arbejder til daglig som marketing manager. Jeg har oprettet denne blog i 2017, og den startede ud som en ren madblog. Min tanke var over tid at kunne gøre den til vores egen families online kogebog. Stedet hvor vores børn når de engang flytter hjemmefra kan finde opskrifterne på de klassikere de er vokset op med, og hvor jeg selv kan genfinde madhits lavet i tidens løb uden at skulle rode diverse gamle ringbind og kogebøger igennem hver gang!

2021 er året hvor bloggen udvides med et kig i strikkekurven. Strik er mit eget lille daglige skud meditation, og en kilde til stor glæde. Jeg har strikket siden jeg var 10 år gammel, og efter en længere pause har jeg nu samlet strikkepindene op igen – og jeg elsker det! Strik gør mig glad, og jeg er sikker på at det samme gælder for masser af andre. Lad os inspirere hinanden til hyggelige timer med pinde og garn!

Mht. madopskrifterne på bloggen:  Mine opskrifter er alle gennemprøvede, men jeg er ikke kok eller køkkenuddannet; bare en ganske almindelig mor og madentusiast der elsker at eksperimentere i køkkenet. Jeg prøver at gå efter gode og sunde råvarer, men lette og hurtige løsninger er altså helt ok i min verden! Hvis man ellers lever sundt, og ikke af specielle helbredsmæssige årsager skal følge en speciel diæt, så tror jeg dybest set på, at kan man finde ro og hygge med sin madlavning – både når den laves og når den spises – så er det lige så vigtigt for ens almene fysiske og psykiske tilstand. Det er præcis det bloggens navn handler om – Hverdagsro.

Ugens Blog i Hendes Verden

Hverdagsro.dk var i uge 46 2018, og igen i uge 48 2019 Ugens Blog i Hendes Verden. Jeg er SÅ glad og beæret over det!

Hendes Verden 46-2018

Reklamer

Der kan på bloggen forekomme sponsorerede indlæg. Det vil altid være for produkter jeg kan stå 100% inde for, og det vil altid fremgå klart og tydeligt i indlægget hvis det er sponsoreret. Jeg markerer det med *ANNONCE*.  Finder du et link på hverdagsro.dk til en anden blog, vil det være fordi jeg synes denne er et besøg værd, og ikke noget jeg får betaling for.

Bloggen indeholder ingen affiliate links.

God fornøjelse, og tak fordi du har lyst til læse med på Hverdagsro.dk!

Kærlig hilsen

Tina

Hvis du gerne vil bruge billeder fra hverdagsro.dk eller billeder fra de tilhørende sociale medier, så kontakt mig lige og få min skriftlige tilladelse. Jeg kan altid kontaktes på tina@hverdagsro.dk.