Home Madplaner Madplan uge 10 – 2018

Madplan uge 10 – 2018

Frikadeller

Så er det søndag igen, og næste uges madplan ligger klar.

Vores kommende uge ser sådan helt almindelig ud, med den sædvanlig hverdagstravlhed når fuldtidsjobs skal forenes med ungernes skolegang og fritidsinteresser. Derfor byder nogle af dagene på retter der er dejligt nemme at lave.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 10 ser sådan her ud:

Mandag: Frikadeller med kold kartoffelsalat
Tirsdag: Pirogger med salat
Onsdag: Pitabrød med tunsalat
Torsdag: Bagt rodfrugtmos med kødsauce
Fredag: Hjemmelavet kartoffelpizza + dessert: Red velvet cupcakes
Lørdag: Aspargessuppe med kødboller og flutes
Søndag: Amerikansk meat loaf

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment