Home HovedretterFisk Sprøde asiatiske rejespyd

Sprøde asiatiske rejespyd

Asiatiske rejespyd

Mine unger synes altid at aftensmaden er ekstra lækker hvis den serveres på spyd. Det ser ligesom bare ud til at der er gjort lidt mere ud af det, og det er super delikat. Det gælder også for disse lækre sprøde asiatiske rejespyd, der smager fantastisk og som nærmest ingen tid tager at lave. Jeg serverede dem som hovedret på en hverdag, med 2 spyd til hver, og så med nudler til der lige var kogt ganske kort, og så smidt på en stegepande med grønne ærter og soya sayce. Man kunne også sagtens have serveret ris til.

En virkelig skøn og nem hverdagsret til os der af og til har lidt begrænset tid til madlavning!

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.

Sprøde Asiatiske Rejespyd

- servér som forret eller hovedret (så med ris eller nudler til)

Køkken Kinesisk
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Marineringstid 30 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • ca. 50 stk kæmperejer (forkogte)
  • 1 dl sød chili sauce
  • 1-2 dl usødede cornflakes
  • groft salt, peber
  • 8 bambusspyd
  • lidt neutral madolie

Tilbehør:

  • sød chili sauce
  • 1 citron
  • ris eller soyastegte nudler

Sådan gør du

  1. Rejerne jeg brugte var købt fra frost (med hale på) og de var forkogte. Der var 25 stk i hver pose, så jeg brugte 2 poser.

  2. Tø rejerne op, og læg dem i en skål godt blandet med 1 dl. sød chili sauce. Lad dem marinere heri i 30 minutter.

  3. Stik de marinerede rejer på bambusspyd, med ca. 6 stk på hvert spyd (eller hvor mange du nu synes passer).

  4. Hæld cornflakes i en frostpose og bind en knude for posen. Mas cornflakes til en grov rasp heri.

  5. Hæld din cornflakes rasp i en dyb tallerken, og vend hvert rejespyd heri på begge sider. Chili saucen på rejerne vil få raspen til at hænge fast.

  6. Læg spyddene på en bageplade med bagepapir der er smurt let med lidt neutral madolie. Drys dem med groft salt og peber.

  7. Bag dem i ovnen ved 210 grader (uden varmluft) til de begynder at få farve (20 minutter ca.).

  8. Server med en citronbåd, sød chili sauce, og evt (hvis hovedret) med stegte nudler eller ris.


Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment