Home Madplaner Madplan uge 34 – 2018

Madplan uge 34 – 2018

Madplan uge 34

Vi overleve uge 33 med 2 x skolestart – yngsten nu i 6. klasse, og ældsten i 2.G. Hverdagen er for alvor i gang igen, så vi jonglere lystigt videre med arbejde, skole, fritidsaktiviteter og fritidsjobs. Det er nu helt ok – jeg kan godt lide rutinerne. Og jeg kan godt lide vores madplaner – især i hverdagene, hvor dét at jeg ved hvad der skal laves og at råvarerne er i hus giver en fantastisk ro. Hverdagsro 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 34 ser sådan her ud:

Mandag: Mørbradgryde med ris
Tirsdag:  Kinesisk nudelret
Onsdag: Tunsalat med æg, små kartofler m.v.
TorsdagTomatsuppe
Fredag:  ikke hjemme
Lørdag: ikke hjemme
Søndag: Gnocchi med bolognese sauce + Dessert: Chokoladekage

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment