Home Madplaner Madplan uge 26 – 2018

Madplan uge 26 – 2018

Madplan uge 26 - 2018

Vi er så småt begyndt den mentale nedtælling til sommerferien. Datteren har allerede startet ferie, sønnen har én uges skole tilbage, og vi andre bare to ugers arbejde før ferien kalder. Vi har i denne weekend Sct. Hans hygget, og været på en lille smuttur til Tyskland for at få tanket lidt op i spisekammeret inden ferietiden (og datterens tur på Roskildefestival!).

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 26 ser sådan her ud:

Mandag: Grov bulgur med pankopaneret kylling og hummus
Tirsdag:  Farserede porrer med nye kartofler
Onsdag:  Salade Nicoise
Torsdag Pasta carbonara
Fredag: Grillet pesto brie, grillspyd m. tzatziki, hjemmebagt madbrød og salat, dessert: French Coffee
Lørdag:  Ferskrøget laks m. nye kartofler, hollandaise og masser af dild
Søndag: Boller i karry

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment