Home Madplaner Madplan uge 15 – 2018

Madplan uge 15 – 2018

Madplan uge 15

Vejret har været så skønt i denne weekend, at tiden er fløjet afsted i haven. Jeg er derfor virkelig sent ude, når det gælder næste uges madplan. Jeg er i Tyskland i 3 dage i den kommende uge (arbejdet skal jo passes), så programmet står madmæssigt på fri leg for familien. På fredag glæder jeg mig til en gang lækre skildpadde cupcakes. Og ellers må man jo sige at madplanen hos os ikke ligger mere fast end at hvis det gode vejr pludselig melder sig, ja, så kan plan være plan – så griller vi altså i stedet!

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 15 ser sådan her ud:

Mandag: Biksemad
Tirsdag: Fri leg
Onsdag: Fri leg
Torsdag: Fri leg
Fredag: Kylling i karry med ris og grøn salat  + dessert: Skildpadde cupcakes
Lørdag: Frikadeller med knuste kartofler
Søndag: Pitabrød med tunsalat

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment