Home Madplaner Madplan uge 45 – 2017

Madplan uge 45 – 2017

Madplan uge 45

Så blev det sørme søndag igen, og igen tid til at få skruet næste uges madplan sammen.

Vi har 20 års bryllupsdag på onsdag. Tænk engang! Det er godt nok lang tid! Vi fejrer det lørdag med en jazz koncert inde i byen. Fredag er det Mortensaften, og selvfølgelig står menuen der på god gammeldags andesteg.

Måske kan vores plan inspirere til nogle af de retter, I har lyst til at lave i din familie den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister! Opskrifter på de fleste af nedenstående retter vil som sædvanlig komme på som links i løbet af ugen.

Vores plan for uge 45 ser sådan her ud:

Mandag: Minestrone
Tirsdag:  Kylling i cola m. ris
Onsdag: Cæsarsalat
Torsdag: Chili con carne
Fredag: Andesteg + dessert: Hindbær soufflé
Lørdag: Pizza
Søndag: Græsk farsbrød m. tzaziki

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment