Home Madplaner Madplan uge 22 – 2018

Madplan uge 22 – 2018

Madplan uge 22

Vi går ind i endnu en dejlig uge, hvor vi håber det skønne vejr fortsætter. I hvert fald har vi flere dage på programmet hvor vi satser på grill og terrasse vejr! Skulle vejret glippe må vi bare glæde os over at grille står under et halvtag, og at den sagtens kan fungere også selv om vejret ikke lige skulle arte sig. Fredag drager vi mod det jyske for at fejre kobberbryllup i familien, så ingen madplan lige den dag for os.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 22 ser sådan her ud:

Mandag: Omelet med bacon, rugbrød, tomater og purløg
Tirsdag: Hawaii bøffer på grill
Onsdag:  Tunsalat med grillede majskolber
Torsdag: Koteletter i karry
Fredag:  Ikke hjemme
Lørdag:  Grillet lakseside med citrussalat + dessert: Rugbrødslagkage
Søndag: Karbonader med nye kartofler

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment