Home Madplaner Madplan uge 16 – 2018

Madplan uge 16 – 2018

Madplan uge 16

Uge 16 står på spring, og med 21. april forude betyder det faktisk at Hverdagsro.dk bloggen fylder 1 år! Tænk engang at det er et år siden at den så dagens lys, og at den i dag – bare ét år efter – kan byde på næsten 400 opskrifter, og har henved 10,000 søde læsere hver måned. Jeg er SÅ taknemmelig! Bloggens allerførste posting var i øvrigt en gulerodskage med syrlig frosting.

Lur mig om der ikke lørdag bliver lidt ekstra godt på madplanen i dagens anledning – hold øje med bloggen på lørdag 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 16 ser sådan her ud:

Mandag: Asiatiske grillspyd med nudler og salat
Tirsdag: Forloren hare med nye kartofler
Onsdag: Røget medister m. ost og tomat + kartoffelmos + salat
Torsdag: Selleribøf med salat og rodfrugter i ovn
Fredag: Chili con carne  + dessert: Lemoncurd is
Lørdag: Beef Wellington + fødselsdags overraskelse ♡
Søndag: Butterchicken med ris

Husk: Du kan også følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment