Home Madplaner madplan uge 3 – 2018

madplan uge 3 – 2018

One pot pasta

Tænk, så blev det allerede søndag igen, og tid til at se på madplanen for den kommende uge. Jeg befinder mig i denne weekend i Dubai, hvor jeg har været på messe. Turen går atter retur til Danmark mandag, og hjem til de hjemlige kødgryder.

Jeg har efterhånden været i Dubai en hel del gange, og det der hver gang har slået mig er, hvor skøn mad man får der! Der er et fantastisk stort udbud af internationale restauranter, og standarden er virkelig høj. Blandt andet får man noget helt suverænt asiatisk mad. Men nok om det – vi skal have set på hvad der skal sættes på bordet hos os i næste uge.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 3 ser sådan her ud:

Mandag: Koteletret i ovn med ris
Tirsdag: Chili con carne
Onsdag: Tunmousse med hjemmebagte flutes og salat
Torsdag: One pot pasta
Fredag:  Gammeldags grydekylling med agurkesalat
Lørdag:  Stjerneskud
Søndag: Hakkebøf med bløde løg

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment