Home Madplaner Madplan uge 41 – 2018

Madplan uge 41 – 2018

One pot pasta

Det er mandag, og vi er klar til at tage hul på den sidste uge inde efterårsferien. Hos os holder ungerne selvfølgelig fri hele ugen. Vi andre har nogle dage i slutningen af ugen. Den kommende uge byder på fødselsdag i familien. Ældstebarnet fylder 17 på fredag, og har bestilt lasagne (med overdrevet meget bladselleri i!), så det skal hun få 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 41 ser sådan her ud:

Mandag: Kylling med hummus og grønt
Tirsdag: Kødløs one pot pasta
Onsdag: Chili con carne
Torsdag:  Hønsekødsuppe
Fredag:  Lasagne
Lørdag: Tarteller med høns i asparges
Søndag: Koteletret i ovn med kartofler og grønt

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment