Home Madplaner Madplan uge 29 – 2017

Madplan uge 29 – 2017

Madplan uge 29

Så blev det søndag igen, og tid til at få strikket madplanen sammen for den kommende uge. Vi glæder os til at få datteren hjem på tirsdag, efter hun har været på 3 ugers sprogskole i Oxford. Det forlyder, at hun glæder sig til at komme hjem til noget ordentligt mad igen 🙂  I hvert fald har hun valgt menuen til tirsdag aften.

Vi holder stadig ferie i den kommende uge, så der er god tid til at hygge med madlavningen, og planen indeholder da også et par ting der lige kræver lidt trækketid (pulled pork og gravad laks). Jeg glæder mig især til at skulle grave laks igen; det er rigtig længe siden sidst. Der skal nok komme en opskrift på det – det er super nemt.

Madplanen for den kommende uge ser sådan ud for os – måske kan du bruge en idé eller to:

Mandag: Tunsalat i hjemmebagte pitabrød
Tirsdag: Wokret med rejer / forårsløg / snap ærter / spirer + Jordbærkage
Onsdag: Pulled pork m/ coleslaw og burgerboller
Torsdag: Pizza med pulled pork rester 🙂
Fredag: Gravad laks med surbrød og grøn salat
Lørdag: Tabouleh m/ mørbrad + Brownie med friske bær
Søndag: Frikadeller med nyopgravede kartofler og persillesovs

Ha’ en dejlig søndag!

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment