Home Madplaner Madplan uge 19 – 2018

Madplan uge 19 – 2018

Moussaka med parmesan

Det er jo en skøn kort uge vi går i møde sådan rent arbejdsmæssigt. Vi har alle fri hos os torsdag og fredag. Jeg skal dog så lige arbejde søndag da vi starter messe i Tyskland i starten af den efterfølgende uge. Rent madmæssigt har vi ydermere et par dage i den kommende uge hvor vi ikke skal spise herhjemme, så madplanen er ikke så omfattende for vores vedkommende i uge 19.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 19 ser sådan her ud:

Mandag: Spiser ude
Tirsdag: Fiskefrikadeller med krydderurter + tomatsalat
Onsdag:  Moussaka med tzatziki
Torsdag: BBQ kylling med hvidløgsflutes og salat
Fredag:  Spiser ude
Lørdag: Grill: Helstegt med sweet potato fries, bernaise sauce og salat + dessert: Pecan pie
Søndag: Fri leg

Husk: Du kan også følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment