Home Madplaner Madplan uge 45 – 2018

Madplan uge 45 – 2018

Madplan uge 45

Vi tager hul på endnu en travl uge. Jeg har i denne uge to dage på messe i Paris (og tro mig – det lyder en del mere spændende end det i virkeligheden er!). Torsdag har vi bryllupsdag, så der lyder menuen på lidt ekstra godt. Lørdagen byder som bekendt på Mortensaften, og selvfølgelig står menuen her i huset da på andesteg med hele molevitten.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 45 ser sådan her ud:

Mandag: Biksemad
Tirsdag: Fri leg
Onsdag: Marinerede sild med kartofler og løgsovs
Torsdag: Cuvette med hasselback kartofler og salat
Fredag:  Aspargessuppe + dessert: Ris alamande cheesecake
Lørdag (Mortensaften):  Andesteg med det hele
Søndag: Hvidkålsrouletter

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment