Home Madplaner Madplan uge 30 – 2018

Madplan uge 30 – 2018

Madplan uge 30

Hverdagsro.dk er landet på dansk jord igen, efter to skønne sommerferieuger i Italien. Uger uden madplan, eller store tanker i det hele taget om hvad der skulle indtages. Men masser af god italiensk mad fik vi altså – først i Rom og dernæst i området omkring Napoli. Tilbage i Dannevang skal vi se at finde tilbage til de gode vaner inden jobbet atter kalder i uge 31, så vi er her klar med endnu en madplan. ?

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 30 ser sådan her ud:

Mandag: Bøf stroganoff med ris
Tirsdag:  Grill-selv burgere + dessert: Cherry Pie
Onsdag:  Flæskesteg
Torsdag:  Rester: Flæskestegsburgere
Fredag: Grillet fisk + dessert: koldskål
Lørdag: Spareribs med coleslaw
Søndag: Beef Wellington

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment