Home Madplaner Madplan uge 41 – 2017

Madplan uge 41 – 2017

Madplan uge 41

 

Så blev det tid til næste uges madplan. I sidste uge kørte vi på “frihjul” uden nogen plan, da jeg var en tur i Tyskland med jobbet. Familien foretrækker at improvisere når madmor ikke er hjemme, men for mig fungerer det altså klart bedst når vi har en plan, og jeg ikke skal spekulere for meget over det i løbet af ugen.

Vi har fødselsdag i familien i denne uge – datteren bliver 16 på torsdag. Det bliver dejligt, og hun har da også valgt menuen til torsdag. Faktisk skulle vi bare have rodfrugter i ovn – så var hun faktisk totalt ok med hvad der blev serveret til. Bare der var rodfrugter i store mængder!

Måske kan vores plan inspirere til nogle af de retter, I har lyst til at lave i din familie den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister! Opskrifter på de fleste af nedenstående retter vil som sædvanlig komme på som links i løbet af ugen.

Vores plan for uge 41 ser sådan her ud:

Mandag: Kennos pastaret
Tirsdag: Legeret kartoffelsuppe
Onsdag: Pitabrød med kyllingesalat
Torsdag: Rodfrugter i ovn m. mørbrad
Fredag: Hamburgerryg indbagt med pikantost + salat. Dessert: Amerikansk apple pie
Lørdag: Shepherd’s Pie
Søndag: Boller i selleri

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment