Home Madplaner Madplan uge 31 – 2018

Madplan uge 31 – 2018

Madplan uge 31

Alt godt får som bekendt en ende, således også sommerferien her i familien. Efter 3 dejlige uger banker hverdagen atter på mandag, i hvert fald for mit og mandens vedkommende. Men selv om ferien har været dejlig, så bliver det alligevel også skønt at vende tilbage til hverdagens rutiner. Der er en dejlig tryghed ved rutinerne, incl. det at glæde sig til den weekend der runder ugen af. Eller er det bare mig?

Vores første arbejdsuge rummer for mit vedkommende et par dage på hovedkontoret i Tyskland, så her står madplanen på “Fri leg” for resten af familien. Jeg vil se frem til måske en ægte wienerschnitzel eller en kogt Wurst med mild Senf 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 31 ser sådan her ud:

Mandag:  Grillkylling med bacon wrapped små gulerødder + flutes
Tirsdag:  Fri leg
Onsdag: Fri leg
Torsdag:  Røget medister m. tomat og feta + bagte kartofler
Fredag: Broccolitærte med bacon + dessert: Kiksekage
Lørdag: Napolitansk lasagne
Søndag: Tarte Flambé

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment