Home Grill Grillede gulerødder med bacon

Grillede gulerødder med bacon

Grillede gulerødder med bacon

Med den helt fantastisk skønne sommer vi har haft i år, har vi virkelig grillet mange gange. Som i RIGTIG mange gange! Jeg er derfor altid på udkig efter nye grill idéer, især når det gælder lækkert tilbehør, så den ikke står på salat og flutes lige hver eneste gang 🙂

I dag fik vi skønne grillede gulerødder med bacon. Det er noget så fantastisk enkelt at lave, og så smager det bare skønt. Den søde smag fra gulerødderne klæder den salte bacon rigtig fint, men man kan lave mange forskellige lækre varianter over samme tema (altså rå grønsager der bare omvikles med bacon og steges på grillen). Jeg kan bl.a. anbefale:

  • Grønne asparges
  • Store løgringe
  • Fritter skåret af søde kartofler
  • Dadler
  • Friske figner
  • Forårsløg

Ønsker man at “peppe” smagen  mere op kan man f.eks. pensle gulerødderne med balsamico inden bacon rulles omkring. Et drys timian vil også passe smukt med smagen.

Vi fik i dag grillede gulerødder med bacon serveret til en helt almindelig grillkylling, og speltboller.

LÆS OGSÅ: Opskrift på grillkylling

Tip: Grønsagerne kan også sagtens laves i ovnen, ved 200 grader varmluft.

Note til foto: Ja, de kunne sagtens have tålt at få endnu mere farve – men vi var sultne og kunne altså ikke vente 🙂

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Grillede gulerødder med bacon

Lækkert tilbehør til f.eks. grillmad

Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 16-20 mini gulerødder (gerne med 1 cm top)
  • 10 skiver bacon

Sådan gør du

  1. Rens gulerødderne. Hvis der er grøn top på skæres den af, så man beholder ca. 1 cm.

  2. Vikl et halvt stykke bacon omkring hver gulerod.

  3. Tilberedning på grill: Grilles ved indirekte varme i ca. 45 minutter,  eller til bacon har fået farve og guleroden er blød at stikke i.

  4. Tilberedning i ovn: Lægges på en plade med bagepapir. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 45 minutter til bacon har fået farve og guleroden er blød at stikke i.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment