Home Madplaner Madplan uge 26 – 2017

Madplan uge 26 – 2017

Madplan uge 29

Så blev det søndag igen, og tid til at få strikket madplanen sammen for den kommende uge. Det bliver en spændende uge, for onsdag morgen tager ældstebarnet til Oxford på tre ugers sprogskole. Vi kommer til at savne hende, men glæder os enormt til at høre om alt det hun kommer til at opleve derovre. Fredag er min sidste arbejdsdag før der også vanker tre ugers ferie til mig og manden. Det bliver virkelig også dejligt. Forude venter så en uges ferie i Skotland hvor vi ikke har været før. Jeg er sikker på at turen kommer til at byde på masser af flot natur, spændende mad og dejlige oplevelser.

Madplanen for den kommende uge ser sådan ud for os – måske kan du bruge en idé eller to:

Mandag: Corn chowder
Tirsdag: Lasagne bolognese med ekstra bladselleri
Onsdag: Grøn salat med ristet parmaskinke
Torsdag: Kylling med svampe i Hoisinsauce, med ris
Fredag: Frikadeller med coleslaw og rugbrødschips
Lørdag: Hamburgerryg med salat og krydderflutes
Søndag: “Tøm Køleskabet” gryde

Ha’ en dejlig søndag!

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment