Home Madplaner Madplan uge 2 – 2018

Madplan uge 2 – 2018

Madplan 2018, uge 2

Så kom vi helskindet igennem årets første uge med arbejde og skole, og vi er nogenlunde klar til at tage hul på uge 2. Hos os har datteren første skoledag på gymnasiet mandag, efter en lang og dejlig juleferie.

I slutningen af denne uge skal jeg atter engang på messe i Dubai et par dage, så der kører familien på madmæssigt frihjul 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 2 ser sådan her ud:

Mandag: Fyldte squash
Tirsdag: Enchiladas  med hjemmerørt guacamole
Onsdag: Quiche Lorraine
TorsdagCrispy chicken burgers
Fredag:  Fri leg
Lørdag:  Fri leg
Søndag: Fri leg

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment