Home Madplaner Madplan uge 27 – 2018

Madplan uge 27 – 2018

Madplan uge 27

Så går vi ind i endnu en ny sommeruge. Vores uge er denne gang den sidste arbejdsuge inden 3 skønne ferieuger venter forude. Hverdagsro flytter i den anledning domicilen et par uger til Italien, og jeg glæder mig til at dele masser af italienske madoplevelser og opskrifter med jer i den periode. Så denne uge byder ikke på de helt store køkkenmæssige udfoldelser, men derimod på nedtælling til at få tømt køleskabet og komme afsted 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 27 ser sådan her ud:

Mandag: Hakkebøf med bløde løg og klassisk tilbehør
Tirsdag:  Hot dogs
Onsdag:  Mexikansk symfoni
Torsdag:  Medisterpølse med kartofler, sovs og coleslaw
Fredag: Chicken pie med grøn salat + dessert: Gammeldags kræmmerhus med flødeskum
Lørdag:  “Tøm køleskabet” pizza
Søndag: S*O*M*M*E*R*F*E*R*I*E

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment