Home Madplaner Madplan uge 51 – 2017

Madplan uge 51 – 2017

Madplan uge 51

Det er søndag og  tid til den kommende uges madplan. Men hvor blev den weekend lige af? Jeg synes lige det var fredag – og vupti, så har vi allerede  søndag aften igen. Vi er hastigt på vej ind i den sidste arbejdsuge inden en tiltrængt og dejlig juleferie. Jeg har lige årets sidste arbejdsrelaterede rejsedage mandag og tirsdag i denne uge, så der kører familien på frihjul rent madmæssigt.

Og ellers så er det jo julemaden der snart virkelig står i højsæde – også hjemme hos os. Jeg glæder mig allerede til at duften af and skal sprede sig i hele huset på søndag 🙂

Manden i huset har fødselsdag juleaften, så vi fejrer det med manér om lørdagen. Han har bestilt culotte, som vi nok laver ude på grillen. Alt vejr er grillvejr! Flødekartoflerne skal laves efter en vildt god opskrift jeg har fra den restaurant jeg arbejde på for mange år siden. Jeg smider selvfølgelig opskriften vind på bloggen senere på ugen.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 51 ser sådan her ud:

Mandag: Fri leg
Tirsdag:  Fri leg
Onsdag: Fajitas i ovn med kylling
TorsdagFlamberet fasan med peberrodssauce
FredagRisengrød
Lørdag (lille juleaften):  Culotte med flødekartofler og salat
Søndag (juleaften): And + flæskesteg (på grill) med “hele svineriet”, dessert: Ris a’la mande med granatæblesauce

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment