Home Madplaner Madplan uge 32 – 2017

Madplan uge 32 – 2017

Madplan uge 32

Så blev sørme allerede søndag igen. Hvor blev den uge lige af? I hvert fald er det til til igen at få skruet madplan sammen til den kommende uge.

Manden er i denne uge i USA, og kommer først hjem lørdag. Storepigen skal på hyttetur med gymnasiet fra torsdag til fredag, så vi er ikke så mange der spiser hjemme i denne uge. Men mad på bordet skal vi da have alligevel!

Mandag skal vi have risotto. Det er lidt et forsøg, for jeg har smagt risotto en del gange i Italien, men det er altså aldrig rigtig blevet en favorit. Den der konsistens altså…… men mange er jo vilde med risotto, så jeg tænkte at vi lige giver det en chance til. Måske går det bedre med en hjemmegjort version 🙂

Måske kan vores plan inspirere til nogle af de retter, I har lyst til at lave i din familie den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister! Opskrifter på nedenstående vil som sædvanlig komme på som links i løbet af ugen.

Vores plan for uge 32 ser sådan her ud:

Mandag: Risotto
Tirsdag: Taco Tuesday – tacos med hjemmelavet guacamole
Onsdag: Fiskefrikadeller med krydderurter og nye kartofler
Torsdag: BBQ kylling med hvidløgsflutes
Fredag: Aspargessuppe + citrontærte til dessert
Lørdag: Wienerschnitzel
Søndag: Cæsar salat med kylling

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment