Home Madplaner Madplan uge 1 – 2018

Madplan uge 1 – 2018

Madplan uge 1

Det var så den juleferie – vi er klar til det nye år, og en lidt lettere linje end den vi rent madmæssigt kørte i december med al den fede julemad. Jeg glæder mig til at få nogle salater og andet grønt på menuen igen!

Vi kommer i denne uge vidt omkring i madplanen, med mad fra fjerne egne som Island, Kina og Marokko.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 1 ser sådan her ud:

Mandag: Frikadeller
Tirsdag: Cæsar salat med kylling
Onsdag: Stegte kinesiske ris med spirer, ærter, rejer og Hoisin sauce
TorsdagIslandsk fiskefad
Fredag:  Salat med rodfrugter
Lørdag:  Marokkansk gryde
Søndag: Grill spyd

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment