Home Fastelavn Fastelavnsweekend

Fastelavnsweekend

Fastelavn

I denne uge er det officielt fastelavn, og hos alle børnefamilierne er kostumerne garanteret allerede blevet indviet i ugens løb til diverse slå katten af tønden arrangementer i børnehaver, skoler og sfo’er. Jeg syntes altid det var vildt hyggeligt at vores unger var små, at være tilskuer til slå katten af tønden, så alle de små prinsesser, farlige dyr og vældige superhelte tog tilløb for derefter at give tønden et forsigtigt lille dask. Og hold nu op hvor skulle der af og til slås til mange gange før den genstridige bund faldt af og poserne med popcorn endelig faldt ud!

I får selvfølgelig opskrifter på sæsonens bedste fastelavnsboller i dag.

Rigtig dejlig fastelavnsweekend til dig og dine!

 

 

Opskrifter på de BEDSTE fastelavnsboller:

Mormors klassiske fastelavnsboller med remonce og creme
Semlor – svenske fastelavnsboller med marcipan og fløde
Fastelavnsboller af wienerdej – med lemoncurd, granatæble og cremefine
Klassiske fastelavnsboller med chokolade og marcipan
Fastelavnsboller med lakrids

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment