Home Madplaner Madplan uge 40 – 2018

Madplan uge 40 – 2018

Madplan uge 40

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, så har der de sidste par uger ikke været nogen inspirationsmadplan her på bloggen. Vi har simpelthen haft mega travlt hjemme hos os, så vi har kørt sådan lidt på “frihjul” uden de helt store madmæssige planer. Ikke at vi ikke har fået noget at spise….. men det har været sådan lige knapt så planlagt.

Vi er tilbage på sporet nu, og klar til at skyde uge 40 i gang med nedenstående måltider på programmet hos os.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 40 ser sådan her ud:

Mandag: Kinesisk curry med ris + peanutbutter cookies
Tirsdag: Kartoffelsuppe
Onsdag: Pitabrød med rejer
Torsdag:  Laks med ovnbagte rødbeder og Hokkaido
Fredag:  Interrail guf + Earl Grey kage med nektariner
Lørdag: Hjemmelavet pizza
Søndag: Hakkebøf med bløde løg

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment