Home Madplaner Madplan uge 35 – 2018

Madplan uge 35 – 2018

Butterchicken

Uge 35 byder på 2 dages fri leg i madplanen for dem herhjemme, da jeg er med jobbet i Tyskland. Jeg er nu ret sikker på at de nok skal få mad på bordet selvom jeg ikke lige er hjemme, men de foretrækker at klare planen selv de dage 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 35 ser sådan her ud:

Mandag: Æggekage med fyld
Tirsdag: Fri leg
Onsdag: Fri leg
TorsdagFrikadeller med coleslaw og grovbrød
Fredag:  Butterchicken med ris + dessert: Fantakage
Lørdag: Fyldte bagekartofler
Søndag: Lakselasagne

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment