Home Madplaner Madplan uge 24

Madplan uge 24

Madplan uge 24

Så blev det søndag igen og klar til at få styr på den kommende uges madplan. Vores uge kommer blandt andet til at byde på en sommerfest på skolen i yngstes klasse. Vi skal medbringe en ret til fælles buffet – så må vi se hvad vi kan finde på! Lørdag kommer der – udover det sædvanlige – nok også diverse (sunde) snacks på programmet. Det er jo Le Mans weekend, hvor drengene i familien sikkert vil sidde klinet til skærmen for at se ræs fra Frankrig i det meste af 24 timer. Jeg skal nok fodre dem af – bare jeg slipper for selv at skulle se med 🙂

Onsdag er der kold agurkesuppe på menuen som forret. Det er efterhånden mange år siden jeg sidst har lavet det, men det smager utrolig godt. Og lige nu nærmest bugner drivhuset af de skønneste friske agurker, så det skal udnyttes!

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 24 ser sådan her ud:

Mandag: Engelsk bøf med tartarsauce og bagt kartoffel
Tirsdag:  SOMMERFEST PÅ SKOLEN
Onsdag:  Kold agurkesuppe + tarteletter m. rejer / fiskeboller / asparges
Torsdag: Lasagne
Fredag:  Frikadeller med kold kartoffelsalat + dessert: lun rabarberkage med låg
Lørdag:  Marineret flæskesteg på grill med salat + dessert: Babka brød
Søndag: Chicken roast

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment