Home Madplaner Madplan uge 6 – 2018

Madplan uge 6 – 2018

Madplan uge 15

Så blev det igen søndag, og dermed tid til at få lagt næste uges madplan. Madplanen for den kommende uge hos os bærer præg af, at jeg er i Tyskland med arbejdet det meste af ugen. De dage hvor jeg ikke er hjemme skal familien have det så nemt så muligt, for der er ikke så frygtelig meget tid (eller måske lyst) til at stå i køkkenet.

I weekenden tager vi så lidt revanche, også med lidt bagning på programmet 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 6 ser sådan her ud:

Mandag: Spaghetti med gammeldags millionbøf
Tirsdag: Brændende kærlighed
Onsdag:  Rejeburgere
Torsdag Moussaka med salat
Fredag: Mozzarella med sherry tomater, parmaskinke, melon og grovflutes
Lørdag: Indisk daal med soda bread
Søndag: Kylling i peberrodssauce med små kartofler + dessert: Upside down cake

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment