Home Madplaner Madplan uge 35 – 2017

Madplan uge 35 – 2017

Madplan uge 35

Så blev det søndag igen, efter en travl uge. Men jo mere travlt man har, desto mere mening giver det at få lavet en ordentlig madplan. Det giver en masse luft i hverdagen, når man ikke skal spekulere over hvad der skal sættes på bordet hver aften, men simpelthen bare checke planen og lave maden. For mig er det største arbejde nemlig at få fundet ud af hvad man skal have – selve det at få lavet maden er egentlig aldrig noget større problem.

I den kommende uge er der “Fri leg”  på programmet 2 dage. Det skyldes at jeg er ude at rejse nogle dage på job, og så må familien lige klare køkkenkreativiteten selv 🙂

Måske kan vores plan inspirere til nogle af de retter, I har lyst til at lave i din familie den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister! Opskrifter på de fleste af nedenstående retter vil som sædvanlig komme på som links i løbet af ugen.

Vores plan for uge 35 ser sådan her ud:

Mandag: Arnes bøffer
Tirsdag: Fri leg
Onsdag: Lasagne
Torsdag: Fri leg
Fredag: Fyldte bagte kartofler + dessert: Tiramisu med friske figner
Lørdag: Asiatisk mørbrad med stegte grønsager og ris
Søndag: Kyllinge spyd med fritter lavet af søde kartofler

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment