Home Madplaner Madplan uge 20 – 2018

Madplan uge 20 – 2018

Raclette

Der har været drøn på det sidste stykke tid, så bloggen har hvilet lidt. Det kommer den også til i den kommende uge, da jeg er på messe i Berlin både søndag og ugens tre første dage. Engang imellem må man erkende at man bliver lidt indhentet af hverdagen, og at tiden bare ikke rækker til det hele og man bliver nødt til at prioritere lidt hårdere end normalt.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 20 ser sådan her ud:

Mandag: Brændende kærlighed
Tirsdag:  Mac n’cheese
Onsdag:  Fri leg
Torsdag: Fiskefilet med løvstikke mayo og råstegte kartofler
Fredag:  Pita med arabisk inspirerede kødboller, salat og hummus
Lørdag: Frikadeller med nye kartofler og babygulerødder + dessert: Rabarber trifli
Søndag: Raclette

Husk: Du kan også følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment