Home Madplaner Madplan uge 49 – 2017

Madplan uge 49 – 2017

Risalamande - place holder

Så blev det søndag, og tid til at se på hvad der skal på den kommende uges madplan.

Faktisk befinder jeg mig lige nu i varme Dubai, hvor det er 29 grader, høj sol og faktisk ret lækkert. Det kan du læse mere om senere på ugen, hvor der vil komme et indlæg om juleshopping i Dubai. Jeg vender retur til det kolde nord igen i morgen, og jeg glæder mig til at komme hjem og skrue max op for julehyggen igen.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 49 ser sådan her ud:

Mandag: Fri leg
TirsdagKartoffelpizza
Onsdag Løgtærte
Torsdag:  Kinesiske stegte ris
Fredag:  Ribbensteg + dessert: juleis
Lørdag:  Blomkålsgratin m. tomatsalat og groft landbrød
Søndag: Grønkålssuppe

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment