Home Madplaner Madplan uge 5 – 2018

Madplan uge 5 – 2018

Madplan uge 5

Så blev det igen søndag, og dermed tid til at få lagt næste uges madplan. Jeg sad faktisk og lavede vores allerede i går, og jeg må indrømme at jeg glæder mig allerede! Der er super lækre favoritter på menuen i den kommende uge; ikke nødvendigvis i hverken den dyre, tidskrævende eller kalorierige ende af skalaen, men bare retter som smager sindsygt godt og som vi alle herhjemme virkelig godt kan lide.

Mandagen byder for engang skyld på dessert. Altså…….mandag kan jo være hård nok i sig selv at komme igennem, så udsigten til lidt sødt sidst på dagen kan måske gøre dagen lidt mere overkommelig 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 5 ser sådan her ud:

Mandag: Umbertos pastaret med tun + dessert: giftkage
Tirsdag: Fiskefrikadeller med tartarsauce og fritter
Onsdag:  Cæsar salat
Torsdag: Frikadeller med kold kartoffelsalat
Fredag: Italienske fritterede risboller med salat + dessert: Panna cotta med passionsfrugt
Lørdag: Grill kylling med salat og foccacia m/ ramsløg og sorte oliven
Søndag: Boller i karry

Husk: Du kan følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment