Home Madplaner Madplan uge 25 – 2018

Madplan uge 25 – 2018

Madplan uge 25

Det endte med at blive en småtravl weekend, med masser af praktiske gøremål herhjemme. Der blev bl.a. malet stakit, vasket vinglas af og gjort rent i køkkenskufferne. Jo, den praktiske gris var på spil. Men det er da selvfølgelig også tid til at få skruet næste uges madplan sammen. Jeg er i Tyskland med jobbet et par dage, hvor programmet står på “fri leg” for familien 🙂 Det tror jeg de sætter pris på. Lørdagen byder på Sct. Hans. Om vi får lov til at brænde bålet af ved jeg ikke (der er afbrændingsforbud p.t. i hele kommunen), men hyggeligt skal det nu nok blive under alle omstændigheder.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 25 ser sådan her ud:

Mandag: Vietnamesiske ruller
Tirsdag:  Fri leg
Onsdag:  Fri leg
Torsdag:  Lady & Vagabonden spaghetti
Fredag: Sommersalat med æg, rejer og andet godt
Lørdag (Sct. Hans Aften):  Tunbøffer med scampi spyd, broccolisalat og flutes. Dessert: Eton Mess
Søndag: Krebinetter med stuvede ærter / gulerødder og nye kartofler

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment