Home Madplaner Madplan uge 47 – 2017

Madplan uge 47 – 2017

Burgerboller

Lidt forsinket kommer her vores madplan for denne uge. Jeg har haft bøvl med internettet de sidste par dage, og uden internet står verdens altså nærmest ikke længere! Man finder virkelig ud af hvor afhængig man er af den der linje ud i verden!

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 47 ser sådan her ud:

Mandag:   Farserede porrer
Tirsdag:    Mini pirogger med salat
Onsdag:   Kartoffel-jordskokke suppe med bacon og flutes
Torsdag:  Pasta med pesto, parmesan og kyllingestrimler
Fredag:    Ingen hjemme…
Lørdag:     Fri leg
Søndag:   Burgere med crispy chicken

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment