Home Madplaner Madplan uge 17 – 2018

Madplan uge 17 – 2018

Grove hveder

Det skønne vejr er over os, så hjemme hos os er grill sæsonen i fuld sving. Der er ikke noget så skønt som at kunne spise på terrassen til duften af en sydende grill. Den kommende uge er jo ydermere en dejlig kort arbejdsuge med St. Bededag fredag, så vi krydser fingre for havevejr og grillvejr. Torsdag er der naturligvis varme hveder på programmet.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 17 ser sådan her ud:

Mandag: Farmors røgede sildesalat med grøn salat og landbrød
Tirsdag (gæster): Båndpasta med brændenældepesto + Italiensk kylling med parmaskinke, citron og persille + Black Magic
Onsdag:  Boller i selleri
Torsdag: Ferskrøget laks med hvide asparges, nye kartofler og hollandaise sauce + Varme Hveder
Fredag (St. bededag):  Hjemmelavet pizza på grillen
Lørdag: Porchetta med slaw
Søndag (gæster): Flamberet kylling med ris + dessert: Mini cheesecakes med bær

Husk: Du kan også følge Hverdagsro.dk på FACEBOOK

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment