Home Madplaner Madplan uge 48 – 2017

Madplan uge 48 – 2017

madplan uge 48

Så blev det søndag, og tid til at se på hvad der skal på den kommende uges madplan.

Vores uge bliver lidt hektisk, da jeg fredag og resten af weekenden er i Dubai til messe med arbejde. Så i weekenden må familien køre på frihjul rent madmæssigt, mens jeg vil nyde et par måltider krydret med arabiske toner. Jeg har lige checket vejrudsigten, og de lover 29 grader og sol, så måske en frokost eller to vil blive indtaget i det fri 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 48 ser sådan her ud:

Mandag: Tuna noodle casserole
Tirsdag:  Kalkunbryst med stegte rodfrugter og hollandaise sauce
OnsdagLakselasagne
Torsdag: Frikadeller med kold kartoffelsalat + dessert: Hindbær tiramisu
Fredag:  Fri leg
Lørdag:  Fri leg
Søndag: Fri leg

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment