Home Hovedretter Pasta Funghi
Pasta funghi

Pasta Funghi var en ret der blev indlemmet i mit og mandens faste mad repertoire allerede for mange år siden, hvor vi boede en periode i Rom. Det er i al sin enkelthed en kødløs pastaret, hvor svampe spiller hovedrollen. Pasta Funghi betyder bare pasta (med) svampe. I lighed med masser af andre italienske retter, så er netop denne rets enkelhed det der gør den helt fantastisk. Og så er den både billig og hurtigt lavet – skøn kombination!

Buon appetito!

OPSKRIFTER PÅ ANDRE LÆKRE ITALIENSKE RETTER:

Pasta alla Boscaiola
Umbertos pastaret med tun
Glennys pastaret

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Pasta Funghi

Skøn kødløs pastaret fra Rom

Køkken Italiensk
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 pose tørret pasta (ca. 400 g)
  • 1,5 bakke champignons (375 g)
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • olivenolie
  • salt, peber
  • pecorino ost

Sådan gør du

  1. Rens champignons og skær dem i kvarte.

  2. Skyl persillen og hak den groft.

  3. Sæt pastaen over til kogning, og mens det koger laves saucen.

  4. Svits i en stor gryde champignons i olivenolie. Lad dem stå så længe at en god del af væden fra svampene er kogt væk.

  5. Tilsæt fløden, og krydr godt med salt og peber. Lad retten småkoge til saucen tykner.

  6. Tilsæt hakket persille.

  7. Si vandet fra den kogte pasta, og bland pastaen over i saucen.

  8. Drys med rigeligt revet pecorino når retten serveres.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment