Home HovedretterFjerkræ og vildt Kinesisk nudelret

Kinesisk nudelret

Kinesisk nudelret

Kinesisk mad er altid et hit hjemme hos os, og som et ekstra plus så er mange af retterne hurtige at lave og kan stå på bordet på under en halv time. Og de lynstegte grønsager er ekstra sunde, så også på den konto er det et hit!

Retten her – kinesisk nudelret – opfylder alle kriterierne: Smager skønt, er lynhurtigt lavet, og grønsagerne bevarer deres sprødhed. Lækkert! Spis den med enten ekstra soya sauce eller (min favorit) sød asiatisk chilisauce!

God fornøjelse!

Andre gode opskrifter på kinesiske hverdagsretter:

Kinesiske stegte ris med rejer og Hoisin sauce
Kinesisk suppe
Forårsruller

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Kinesisk nudelret

- med kylling og sprøde grønsager

Køkken Kinesisk
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 5 store gulerødder
  • 3 røde peber
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk soya sauce
  • 1 tsk sambal oelek (eller 1 finthakket frisk chili)
  • 1 pakke tørrede nudler (250 g)
  • rapsolie til stegning

Sådan gør du

  1. Start med at forberede grønsagerne: forårsløg hakkes fint, gulerødder skæres i helt tynde strimler, og hvidløg hakkes fint. Dette blandes i en skål.

  2. Sæt en stor gryde vand over til kogning, så vandet er klar til at smide nudlerne i når du er klar.

  3. Peberfrugterne skæres i tynde strimler, og fyldes i en anden skål.

  4. Kyllingekødet skæres i tynde små strimler, og disse brunes enten i en wok eller en stor pande med høje kanter (Tip: Du kan også sagtens bruge en gryde). Krydr med lidt salt.

  5. Tag kyllingen op og læg på en tallerken.

  6. Hæld lidt mere olie på panden, og steg nu grønsagsblandingen med forårsløg/gulerødder/hvidløg. Efter 2-3 minutter tilsættes citronsaft, soya sauce og sambal oelek/chili. Steg videre et par minutter.

  7. Kog nudlerne i vandet du allerede har sat til kogning. De skal kun have et par minutter.

  8. Tilsæt peberfrugt og kylling, og steg retten færdig (2 minutter).

  9. Si vandet fra nudlerne, og rør nudlerne i retten. Servér straks!

  10. Servér retten med soya sauce eller sød asiatisk chili sauce til.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment