Sæsonen for modne vindruer begynder at nærme sig. Jeg er selv så heldig at have blå druer på terrassen, og tilmed én af dem der giver rigtig mange klaser hvert år. Jeg har samlet nogle af mine bedste opskrifter med vindruer nedenfor.
Vindruesaft
Lækker hjemmelavet saft med den skønneste farve. Saften smager godt både opblandet med vand, eller som ingrediens i en cocktail. GÅ TIL OPSKRIFT
Vindruesorbet
En super lækker dessert, der får både en dejlig farve og en fantastisk smag. GÅ TIL OPSKRIFT
Vindruegelé
Opskrift på en klassisk vindruegelé, med en smuk dybrød farve. Brug den til vinterens varme retter i saucen, i en dessert, eller ovenpå en ostemad. GÅ TIL OPSKRIFT
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN