Home Diverse Lasagnette – lækker genvej på en travl dag

Lasagnette – lækker genvej på en travl dag

Knorrs Lasagnette

*Annonce*

Indrømmet. Ligesom de fleste andre familier i Danmark, rammes vores familie også af og til af en altoverskyggende følelse af at løbe for stærkt. Og det er vel i bund og grund ikke så underligt – 2 teenagebørn i huset, 2 fuldtidsjobs, samt (for mit vedkommende) minimum 3-4 rejsedage med jobbet hver måned. Madmæssigt kræver det planlægning, og nogle dage er det bare skønt at blive reddet af lidt nemmere løsninger.

Og her har Knorr altså reddet os mere end én gang! Knorr’s nye Meal Kits i Naturally Tasty serien er lavet med 100% naturlige ingredienser, så selv om det er en hurtig løsning behøver man ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan vi li’!

Vi hoppede denne gang ombord i deres Lasagnette meal kit.

Knorrs Lasagnette mealkit

Lasagnette er kort beskrevet en nem og hurtig variant af lasagne. I stedet for at stå med både en kødsauce og en bechamelsauce, og skal samle det hele i lag bagefter, så laves der kun én sauce (som i princippet er kødsauce og bechamel i én), og hele molevitten blandes så sammen med en slags flade mini-pastaplader. Ost over, ind i ovnen, og vupti har man den skønneste Lasagnette. Så bliver det faktisk ikke meget nemmere! Middagen kan stå klar på en halv time – uden sved på panden!

Knorrs Lasagnette

Knorrs Lasagnette

De nye Knorr Meal Kits indeholder hverken mælk, æg eller animalsk fedt (så helt veganske), og de egner sig også til de laktoseintolerante. Jeg er især fan af, at de er 100% naturlige og baseret på bæredygtigt producerede grønsager og urter, og så smager de simpelthen bare godt! Smagen er ganske mild, så vi dryppede lidt grøn Tabasco på ved bordet for et lille ekstra “humpf”, og det smagte fantastisk!

Vi fik denne gang Lasagnetten med en herlig efterårssalat med grønkål, appelsin, og granatæble, med en hurtig hjemmerørt vinaigrette dressing til. Du finder opskriften lige her.

Knorr’s Meal Kits findes også i en lækker traditionel Lasagne variant udover Lasagnetten.

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Indlægget er lavet i samarbejde med Unilever/Knorr
Læs mere her hvis du vil vide mere om de nye lækre Knorr Meal Kits med 100% naturlige ingredienser

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment