Home Desserter Vindruesorbet

Vindruesorbet

Vindruesorbet

Med masser af blå vindruer i haven lige nu, er det lækkert at prøve sig frem med forskellige spændende anvendelsesmuligheder for druer. Har du f.eks. nogensinde prøvet en vindruesorbet? Nej? Heller ikke jeg, men det smager altså afsindigt godt, så jeg er sikker på at vi ikke har lavet det for sidste gang her i huset!

Vi kørte sorbet’en på en ismaskine, men man kan sagtens lave det også uden sådan en tingest. Så skal det bare fryses ned, og under indfrysningen af og til op og piskes med en håndmixer.

Vindruesorbet lavet på blå druer får en skøn dyb pink farve, og smager fantastisk i sig selv men ville også være gudegod med en hjemmebagt brownie til (find en opskrift lige her).

Andre opskrifter med vindruer:
Vindruegelé
Vindruesaft

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Vindruesorbet

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 pers.
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 kg. blå druer
  • 100 g sukker

Sådan gør du

  1. Vask vindruerne og fyld dem i en blender. Blend til de er blevet til saft.
  2. Tilsæt sukkeret og blend videre til sukkeret er opløst.
  3. Si saften, så den bliver klar.
  4. Fyld saften over i en ismaskine og kør til sorbet'en er klar. Det tager ca. en halv times tid.
  5. Drys evt. med lidt chokolade v. servering.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment