Home Diverse Madplan uge 48 – 2018

Madplan uge 48 – 2018

Madplan uge 48

Vi tager hul på endnu en travl uge. Jeg har i denne uge to dage på messe i Dubai, hvilket betyder at familien rent madmæssigt kører på frihjul i weekenden. Men jeg satser stærkt på at komme hjem fra Dubai med god mad inspiration i kufferten, som jeg kan dele med jer i den kommende tid.

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 48 ser sådan her ud:

Mandag: Hamburgerryg med stuvet spinat og brune kartofler
Tirsdag: Kyllingekøller med mangosalat og naan brød
Onsdag: Frikadeller
Torsdag: Umbertos pastaret
Fredag:  Hjemmelavede burgere + dessert: jule panna cotta
Lørdag:  Fri leg
Søndag: Fri leg

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment