Home Diverse Nachos med bacon-oste sauce

Nachos med bacon-oste sauce

Nacho chips med bacon oste sauce

Skal du se håndbold i morgen aften? Og skal du og dine have noget lækkert at snacke på under kampen? Så får du her opskriften på en virkelig lækker alternativ måde at servere nacho chips på, nemlig med en lun bacon-oste sauce. Vi fik det forleden hos os, og det var et hit hos både store og små! Er man fan af den amerikanske klassiker mac n’cheese, så vil man sandsynligvis også elske nachos med bacon-oste sauce.

Tilsæt evt lidt hakkede krydderurter! Vi gjorde det ikke denne gang (det var drengene i familien der var gået i køkkenet 🙂 ), men det ville klæde saucen med f.eks. lidt hakket løvstikke, salvie, persille eller andet grønt.

I får opskriften lige her!

LÆS OGSÅ:
Atomic Turds – lækker snack med jalapenos
Champignons a’la Hverdagsro – lækker snack til aftenkaffen

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Nachos med bacon-oste sauce

Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

 • 1 pose nacho chips (neutrale)
 • 150 g revet cheddar ost
 • 2,5 dl mælk
 • 25 g smør eller margarine
 • 2 spsk mel
 • cayennepeber
 • salt
 • 2 pakker bacon i skiver
 • evt. hakkede krydderurter

Sådan gør du

 1. Start med at stege bacon. Det gøres lettest i ovnen - placér skiverne på bagepapir og bag det ved 200 grader i 10-13 minutter til det er blevet sprødt. Skær det stegte bacon i fine tern eller fine korte strimler.

Saucen:

 1. Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt melet og rør godt (TIP: det er ligesom at lave en helt almindelig opbagt sovs!). Tilsæt mælk lidt ad gangen, og rør hele tiden godt. Lad gerne saucen komme op på kogepunktet mellem hver gang du har tilsat mere mælk.

 2. Smag den relativt tykke sauce til med cayennepeber og salt, og tilsæt osten der skal smelte i saucen. Rør til sidst baconstykkerne og evt. hakkede krydderurter i, og servér med nacho chips. Server enten saucen ved siden af i en skål så man kan dyppe, eller hæld lidt over chipsene.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering