Home Diverse Madplan uge 21 – 2018

Madplan uge 21 – 2018

Madplan uge 21

Den kommende uge starter blidt ud med en dejlig fridag – 2. pinsedag. Onsdag drager familiens yngste på lejrskole til Bornholm – det glæder han sig til. Ellers bliver ugen relativt normal hos os, så der er atter engang tid og energi til lidt kreativ madlavning efter nogle lidt for travle arbejdsuger 🙂

Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen.  Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!

Vores plan for uge 21 ser sådan her ud:

Mandag: Mexikanske tacos
Tirsdag:  Gammeldags grydekylling med rabarberkompot og nye kartofler
Onsdag:  Salat med bagte tomater og marineret mørbrad
Torsdag: Fyldte græske bøftomater med oksesmåkød
Fredag:  Grillspyd med granatæblesalat + dessert: Jordbærtærte
Lørdag: Kartoffelpizza med gedeost og brændenældepesto
Søndag: Mixed grill

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment