Home Diverse Studenterhuer – små sunde hapser

Studenterhuer – små sunde hapser

Studenterhuer

Studenterne er begyndt at springe ud i denne uge, og man begynder så småt at se de søde unge i gadebilledet med deres fine huer på. Og tænk engang: I år er det faktisk 30 år siden jeg selv fik huen! Student Årgang 1988!  Sikke da en milepæl! Jeg var det man dengang kaldte nysproglig student; dvs. alle os der var sådan rimeligt gode til det med sprog, og måske ikke lige helt så ferme når det kom til tal. I dag har man blandet bolcherne lidt mere, og de unge har flere muligheder for selv at skrue deres gymnasieuddannelse sammen.

Et af højdepunkterne som jeg husker ved studenterugen var især turen rundt til alle forældrene. Vi havde én dag hvor vi kørte rundt i byen med hestevogn, og én dag hvor det foregik i lastbil. Det var super festligt, og traditionen lever heldigvis stadig videre i bedste velgående. Der er masser af muligheder for at byde på lækre små hapser til de unge mennesker, og skal det ikke lige være noget fra det søde køkken, så kunne disse små frugt studenterhuer måske være en idé. De består af melon og nektarin.

Stort tillykke fra Hverdagsro til alle de nybagte studenter!

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Studenterhuer

- den lidt sundere slags

Ingredienser

  • Honningmelon
  • Nektariner (så røde som muligt)
  • Mørk pålægchokolade
  • Rosiner

Sådan gør du

  1. Skær passende skiver af nektarinerne.

  2. Skær en "overdel" der passer i størrelse i den lyse melon.

  3. Placér de 2 dele ovenpå et halvt stykke pålægchokolade, og sæt en rosin på med en tandstikker.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering