Det er ikke så vældig tit at jeg spiser fastfood, men når jeg så gør er én af mine favoritter Chili Cheese Tops. Du ved, de der små runde ostehapsere med chili i? Men vidste du også, at man sagtens selv kan lave de små ostebomber? Og det er ikke engang særlig svært!
Der bliver ca. 25 ud af denne portion. Hos os var de spist på under 10 minutter. Siger det bare 🙂
Du vil måske også synes om: Opskrift på Big Mac roulade
♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Chili cheese tops
- som dem du kender fra fastfood restauranterne
Ingredienser
- 200 g revet mozzarella (eller bare en helt standard lys revet ost)
- 200 g revet orange cheddar
- 4 jalapenõs eller alm. grøn chili
- 2 æg
- rasp (jeg brugte panko rasp)
- mel
- salt, peber
- 1 liter neutral madolie (f.eks. raps, solsikke el.lign.)
Tilbehør:
- sød chilisauce eller chilimayo
Sådan gør du
-
Snit dine chili fint (tip: brug handsker!). Bland i en skål al den revne ost med det fintsnittede chili, og form nu kugler af osteblandingen. Det er ikke så svært at få det til at hænge samme, som det måske lyder!
-
Fyld nu 3 dybe tallerkner:
En med æg du lige mixer sammen med en gaffel -
En med mel tilsat salt og peber -
En med rasp -
Nu skal du så dobbeltpanere kuglerne:
dyp dem først i mel, så i æg, så i rasp, så i æg igen, og til slut i rasp igen. Så er de klar! -
Opvarm olien i en lille gryde, og frituresteg nu kuglerne ca. 3 stk ad gangen. De er færdige når de har fået en fin lysebrun farve. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
-
Servér straks og mens de stadig er varme. De smager super godt med sød chilisauce eller chilimayo til!
2 comments
Hvor køber man panko rasp henne
Hej Britta. Jeg har købt det i f.eks. Meny, men jeg tror du kan få det i alle større supermarkeder. Det ligger ofte sammen med de asiatiske varer. Kh Tina