Home Diverse Pink Lemonade
Pink limonade

Jeg ved ikke med jer, men jeg trænger virkelig til at lave noget i køkkenet der minder mig om sommer. Som i SOMMER! Den der smag, hvor man nærmest kan høre bierne summer omkring blomsterbedene…. I ved garanteret hvad jeg mener! Pink lemonade minder mig både om sommer og om USA, hvor jeg oftest har drukket det. Det er vældig nemt at lave, og smager skønt.

♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡

Tina

Pink Lemonade

ca. 1 liter
Køkken Amerikansk
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 1 dl. sukker
  • 6 citroner
  • Skal af en ca. halv økologisk citron
  • 1 l. vand
  • 1/4 dl. tranebærjuice
  • 1 knivspids salt

Sådan gør du

  1. Bland sukker og 0,5 dl. af vandet i en gryde sammen med 2 store strimler citronskal (uden det hvide). Bring det i kog, og lad det simre indtil sukkeret er opløst. Afkøles.
  2. I en stor skål blandes resten af det vandet, saft fra citronerne, tranebærjuice og salt. Tilsæt sukkerblandingen.
  3. Si blandingen.
  4. Serveres med isterninger. Pynt evt. med myntekviste.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering