Home Diverse Tuna Melt

Tuna Melt

Tuna melt

Amerikanerne elsker som bekendt deres sandwiches, og en af de helt store klassikere “over there” er Tuna Melt. Har du rejst i USA er du garanteret stødt på den. Det er ikke så tit man ser den herhjemme, for vi danskere har ikke rigtigt taget opvarmet tun sådan helt til os. Og det er virkelig en skam, for en Tuna Melt er super lækker til f.eks. weekendens frokost, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af det, og det samtidig gerne må været lidt nemt at gå til. Ellers hvis ungerne har venner på besøg, så er det også lige en tand mere spændende med en tuna melt end en leverpostejsmad 🙂 (selv om det så sandelig også er godt).

Det tager ikke mange minutter at bikse en tuna melt sammen, og tunsalaten kan naturligvis tilsættes præcis de ingredienser man selv synes allerbedst om. Denne gang lavede jeg det med masser af purløg fra haven, men det kunne også sagtens have været tilsat f.eks. kapers (som vi elsker hos os), majs, rød peber, ærter osv. Derudover indeholder en tuna melt ikke mange andre ingredienser, man ikke som regel allerede har i huset.

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Tuna Melt

Køkken Amerikansk
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

 • 4 skiver groft landbrød el.lign.
 • 1 dåse tun (jeg bruger som regel tun i olie)
 • 4 spsk let mayonnaise
 • 1 tsk dijonsennep
 • 1 spsk paprika
 • 1 håndfuld hakket purløg
 • salt, peber
 • 1 håndfuld revet ost (f.eks. cheddar)

Sådan gør du

 1. Forvarm ovnen på grill program.

 2. Si tunen, og rør den sammen med mayonnaise, dijonsennep, paprika, hakket purløg. Smag til med salt og peber.

 3. Rist de 4 brødskiver i ovnen til de har fået farve og er blevet sprøde. Smør tunsalaten ovenpå, og drys hver skive med revet ost.

 4. Tilbage under grillen til osten er smeltet og boblende.

 5. Skær skiverne over i halve og drys med lidt ekstra paprika - Velbekomme!

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering